پخت گوشت با این روش کبد و قلبتان را نابود می‌کند!
1404-06-27 ساعت: ۱۱:۰۹
شناسه : 1471
بازدید 24
4

به گزارش اقتصادآنلاین، زمانی که دمای روغن به حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، غوطه‌ور کردن مواد غذایی در آن منجر به شکل‌گیری چربی‌های اکسید شده و افزایش سطح ترکیباتی چون HCA و AGE می‌شود. حتی در سرخ کردن با هوای آزاد، اگرچه شدت کمتر است، اما همچنان مقادیر قابل‌ توجهی از این مواد […]

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش اقتصادآنلاین، زمانی که دمای روغن به حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، غوطه‌ور کردن مواد غذایی در آن منجر به شکل‌گیری چربی‌های اکسید شده و افزایش سطح ترکیباتی چون HCA و AGE می‌شود. حتی در سرخ کردن با هوای آزاد، اگرچه شدت کمتر است، اما همچنان مقادیر قابل‌ توجهی از این مواد زیان‌آور تولید خواهد شد.

به گفته دکتر فیلیپس، بهتر است سرخ کردن عمیق یا حتی سرخ کردن با هوای آزاد تنها به‌ صورت محدود و حداکثر هر دو هفته یک‌ بار انجام شود و آن را یک شیوه روزمره آشپزی قرار ندهیم.

چرا باید احتیاط کنیم؟

علت این توصیه روشن است: پخت غذا با روغن داغ و حرارت بالا، فرآیند استرس اکسیداتیو را فعال می‌کند. این وضعیت نه‌ تنها فشار زیادی به کبد وارد می‌کند، بلکه زمینه‌ساز التهاب مزمن، کبد چرب و بیماری‌های متابولیک خواهد بود.

راهکارهای همیشگی برای محافظت از کبد و قلب

برای کاهش خطر و داشتن تغذیه‌ای سالم‌تر، رعایت نکات زیر توصیه می‌شود:

استفاده از روش‌های پخت با حرارت کم و رطوبت بالا مانند بخارپز کردن، آب‌پز کردن یا سو-وید.

مزه‌دار کردن گوشت با ادویه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان پیش از پخت.

خودداری از کباب کردن مستقیم و حذف چربی اضافه هنگام طبخ روی آتش.

محدود کردن مصرف غذاهای سرخ‌شده و در نظر گرفتن آن‌ها به‌عنوان انتخابی گاه‌به‌گاه.

برای این نوشیدنی بهتر است یک جایگزین پیدا کنید
ادامه مطلب

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.